• Posted by : ArmaLina Radzi Saturday, 20 April 2013




    entri kali nie aku nak cerita sal MY MARIO MAURER..hahha..sejal bler pulak dh mamat thailand nie jadi hak milik aku pon tatau ==' tapi,ada saya kisah??? hehhe..entah sejak bler,entah sejak kapan,aku boleh tersangkut at mmt mix thai nie..huhu..kalo diingitkn balik,aq mula knai ngn dye melalui cik NADIA KAMARUDDIN(my best buddyz ^^) yg dok ajak aku layan movie dye yg bertajuk A THING CALLED LOVE a.k.a FIRST LOVE..dl cter tu dye sungguh2 laa handsome and cute..hehhe..mood mnggatal aku dh smpai...~ hahha..tapi,wktu tu aku tader laa obses sgt ngn mmt thai nie..TETAPI!,sejak minggu lepas lepas aku tgok movie terbaru yg dye berlakon bertajuk TRUE FRIEND trus aku giler meroyan ngn dye..hahha..dlm erti kata laen dh fanatik thp gaban laa katakan..smpai profile picture and cover photo fb aq letak pix Mario nie...huhhu..and dsebabkn hal itu,beberapa peminat dye telah jelez terhadap aku..hahha.. XD
    tapi,Marionie boleh thn berbakat gak coz dye berlakon dlm bhsa yg bermacam2..misalnya bahasa thailand(bhasa ibunda dye) hahha,bahasa inggeris,n jugak bhsa mandarin..fuh! hebat btoy laa dye nie..hehe..itu pasai aku shuke..kih3..and waktu aq dok belek2 youtube pasai dye tetibe aku terbukak video dye jadi rapper dlm sebuah lagu nie..hehhe..tidakku sangka dye sungguh berbakat..and disini aku ingin meng upload beberapa pix dye lagi yee  




    Spek+Smart

    Dye nampak hensem dgn gaya rambut cmnie  :D


    hensem ❤

    Mario Maurer with Natcha Juntapun dlm True Friend :)


    p/s:dlm byk2 pixture aku paling shuke pix dye pakai spek..nmpk skema tetapi hensem dan semad..hehhe

    { 3 comments... read them below or Comment }

    1. hye mengata aku ea , hhaha , btw mario maurer have a killer face !!

      ReplyDelete
      Replies
      1. haha..mse bler aku mngata unk..aku mention an unk kowt..haha..tau taper..kalo dpt tgok depan2 mau pngsan kita dibuatnya..

        Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      ReplyDelete

  • Copyright © 2013 - Hyperdimension Neptunia

    ::Secret's ArmaLina Radzi:: - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan