• Posted by : ArmaLina Radzi Sunday, 28 April 2013


    Hyep2!! XD
    oyasuminasait minna..utk malam sabtu yg agak mmbuhsankn bgi aku,disebabkn tader cter yg best2 at TV,so aku amek keputusan nak update entry baru selain dri aku dok update lirik2 lagu tu..huhu..nak dijadikan cerita,hari khamis mlm jumaat haritu,aku dok layan laa Youtube with my younger sister..tujuan sbnrnye nak cari lagu2 yg best nak letak at blog aku nie..tetibe ternmpk video2 nynyian Encik Mimpi..dulu aku penah dah layan lagu2 dye,tapi tader laa jadi se obses skrg..hehe..dok dgr,dok dgr trus melekat dlm kepala n hati aku sore dye yg agak SEDAPP tu..haha..bak kte kwn aku bukan sedap,tapi Lazatt..haha..so,what ever laa..tapi,bagi aku sore dye agak mnyenangkan halwa telinga aku..huhu..and disebabkn itu jugak laa..tetibe dlm mp3 lagu blog aku nie ade lagu2 dri Encik Mimpi tu..hehe..nie kowt agaknya penangan cinta asmara sore EM tu..haha..by the way,aku tringin jugak nak see EM nie face to face..hehe,tak face to face pon dlm gmbr pon jadi laa..huhu..yela,dh sore dye sesedap ayam KFC so ada laa jugak sdikit terniat di hati nak usha muka dye nie,tapi smpai skrg still tak kesampaian..and dye nie pon agak misteri orgnye(ayt cm tak bole blah jaa aku rasa)..walaupon rmai fans dye nak tgok muka dye,dye still buat tatau and juz mnmpkkn jari jemari dye yg lawa sesngat tu smpai aku yg pompuan pon naik jelez dok petik gitar..huhu..aku harap nnti dpt laa jugak aku nak usha muka EM nie..Insya Allah :)
    sekian saja nukilan dari saya,terima Kaseh ^^

    Leave a Reply

    Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

  • Copyright © 2013 - Hyperdimension Neptunia

    ::Secret's ArmaLina Radzi:: - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan