• Posted by : ArmaLina Radzi Wednesday, 1 May 2013


    Hello,Hello!! seLamat Petang semua! >.<
    hari nie aku nak update entri mngenai nama pnggilan aku..haha..mcm tader topik laen jaa..tapi,saya suka!saya suka!! haha aku rasa aku nie byk nama pnggilan..btoy! aku tak tipu punya..tak percaya? jap! meh aku senaraikan nma2 mnja aku nie..eh,silap,nama pnggilan..hehe..sila laa teruskan mmbaca ye..

    1. Akak alias Kakak
      Nama nie juz kluarga2 terdekat aku jaa yg pnggil..misalnya,Mak and Abah aku..tapi,adik2 aku xpnggil aku akak..dyeorg pnggil aku dgn pnggilan lain..nak tau ape?sila laa teruskn mmbaca yaa..dan sejak aku mula bkrja di kedai mkn sekali ngn mak aku,bos aku n suami bos n anak perempuan dye  pon pnggil aku akak..haha..mcm pelik pon ada kdg2..tapi,aku biarkn jep sebab rse mcm lebih mesra dan rapat..jiran aku pon pnggil aku akak,pdhl dye tua setahun dri aku..hehe..
    2. Amalina
      haa..utk pngetahuan korg nie laa pnggilan adik2 aku at aku..sob3,sedih btoy aku..ade ke patut dyeorg pnggil akak dyeorg dgn pnggilan nama jaa..tapi,bler aq dgr dyeorg pnggil aku kakak(wktu nak something laa)aku pulak yg rse laen mcm..haha..mybe sebab dh terbiasa kowt..lagipon,aku tgok adik beradik mak aku pon juz pnggil aku,hang aku,hang jaa..tapi,still jaa mesra..so,lama kelamaan aku pon tak heran sgt adik2 aku pnggil aku dgn nama aku jaa..hehe
    3. Arm
      pnggilan nie utk kawan2 aku..:) dyeorg pnggil aku dgn nma nie sejak form3,wktu tu aku laa kononnya nak nma yg nmpk smart skit kalo org pnggil so,aku pon singktkn laa nma aku jadi ARM jaa..so,smpailah aku pindh sekolah DB wktu form4,trus melekat nama tu smpailaa skrg..kdg2 pelik gak dgr kalo budak2 laki pnggil aku arm..haha..rse cm xsesuai jaa..yela2,kdg2 tu budak laki yg nma pnggilan dye AM pon,boleyh tersilap ingt dyeorg pnggil dye,pdhl pnggil aku..haha..tapi,aku suka nama nie..:D
    4. Arma
      pnggilan nie dh lme aku xdgr org pnggil aku dgn nma nie..tapi,waktu aku at sekolah lama dlu,BANAT ade laa beberapa org yg pnggil aku Arma..and I MIss nak dgr kwn2 aku pnggil Arma..huhu
    5. Lina
      yg nie aku rasa cm xsesuai jaa dgn aku..haha..coz,LIna bermaksud lemah lmbut..and aku bukanlaa seorg yg lemah lmbut! hhaha.. rse cm sgt tidak padan dgn aku..aku nie dh laa kdg jenis aci selamba n jnis kasar(kdg2 jep laa..hehe)
    6. Lieyna Daisuki
      msti korg pelik an? ade ke name nie..sebenarnya nie nma FB aku dlu..tapi,entah pasaipa ntah(haa..an dh terkluar bhs kedah aku :P),ade sorg budak laki nie dok pnggil aku dgn nama nie..Lieyna Daisuki,Lieyna Daisuki..dah laa Daisuki tu bhs jepun yg bwk mksud I LoVe U..haha
    7. Malin
      kalau tak slh aku laa,wktu aku sekolah rendah dlu ade sorg kwn aku nie dok pnggil aku Malin,Malin..mntang2 laa wktu tu dok femes at TV cter Malin Kundang,so dye pon sesedap rasa jaa tukaq nama aku jadi Malin..ish3
    8. Ar
      1. pnggilan nie pling pendek an?juz amek huruf depan nma aku..sebenarnya nama nie tercipta oleh My Add Math teacher,Cikgu Saznizura..tetibe aku rindu pulak at  cikgu add math aku nie..huhu..sebenarnya,waktu tu cikgu tanya at aku,apa nma pnggilan aku,pnggilan yg kwn2 aku selalu pnggil aku laa..tapi,kwn2 pompuan aku yg ramai pulak yg tolong jwbkn"cikgu! pnggil dye Arm cikgu!" dyeorg sume dh pakat gelak dah,last2 cikgu ckp "taperlaa,cikgu pnggil kamu Ar laa ye :)" haha..so,begitulan al-kisahnya..

    1. so,byk tak nma pnggilan aku?? haha.. aku ingt tadi aku listkn smpai 10,tapi taper laa..yg laen2 tu bukn pnggilan tapi mcm ejekan jaa,tapi aku tak terasa pon..haha..and sebenarnya my full name is NUR ARMALINA BT MD.RADZI 
    1. so,dipendekkan jadi laa bermacam2 nickname aku dpt..jnji still nama aku,aku xkeysah :)

    Leave a Reply

    Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

  • Copyright © 2013 - Hyperdimension Neptunia

    ::Secret's ArmaLina Radzi:: - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan